Συμβουλευτική Γονέων / Συμβουλευτική Μητρότητας

Η υπηρεσία Συμβουλευτικής Γονέων / Coaching Μητρότητας απευθύνεται στις κρίσιμες ανάγκες των γονέων που έρχονται αντιμέτωποι με την πολυπλοκότητα της ανατροφής των παιδιών και της προσωπικής τους ευημερίας.
Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μες την γονεϊκότητα κατά καιρούς, όπως είναι η γονεϊκή εξουθένωση, οι ενοχές ή ο αγώνας για την εξισορρόπηση της οικογενειακής και προσωπικής ζωής, η υπηρεσία μας προσφέρει μια δομημένη, ενσυναισθητική προσέγγιση.
Παρέχουμε στρατηγικές για τη διαχείριση του άγχους, τη βελτίωση των σχέσεων γονέα-παιδιού και την ενίσχυση ενός υποστηρικτικού οικογενειακού περιβάλλοντος. Το όφελος είναι διπλό: ενισχύετε τις γονεϊκές σας δεξιότητες, ενώ παράλληλα καλλιεργείτε τη δική σας ψυχική και συναισθηματική υγεία. Αυτή η διπλή εστίαση εξασφαλίζει όχι μόνο μια πιο ευτυχισμένη, καλά προσαρμοσμένη οικογένεια, αλλά και έναν πιο ολοκληρωμένο, γεμάτο αυτοπεποίθηση γονέα.

Επειδή όλοι έχουν δικαίωμα στην ψυχοθεραπεία, πραγματοποιούμε και Online συνεδρίες για την καλύτερη διευκόλυνση σας μέσω Skype.  Οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν τη Συμβουλευτική Ενηλίκων & Συμβουλευτική Παιδιών και Εφήβων.

Κάνε τη διαφορά

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που ανταποκρίνονται πλήρως στις ατομικές ανάγκες των πελατών. Στόχος μας είναι να λειτουργήσουμε ως σκαλοπάτι, μέσω της οποίας οι πελάτες μας θα αποκτήσουν υψηλό αίσθημα αυτοεκτίμησης, είτε εμβαθύνοντας σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το νου, είτε με την ψυχή είτε και με τα δύο. Όπως έχει πει ο φιλόσοφος, Ηράκλειτος: «Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του». Έχοντας την προθυμία να προβούμε σε ενδοσκόπηση και αναθεώρηση των πεποιθήσεών μας, παίρνουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας και γινόμαστε υπεύθυνοι για την αλλαγή της ¨μοίρας¨ μας προς το καλύτερο.